Suomen Hyötyautot Oy on TruckMasters kevytkuorma-autojen merkkiliike Keski-Suomen alueella

Toimipisteemme sijaitsee Pohjois-Savossa Leppävirran Oravikoskella, Kuopiosta 30 minuuttia etelään.

Viisipaikkainen! kevytkuorma-auto veroeduilla

Toyota Hiluxin pohjalta rakennettu TruckMasters OX on  vähäveroinen vetojuhta kevytkuorma-auto markkinoilla. Tämä luja ja varma urakoitsijan unelma haastaa perinteiset pick-up autot merkittävästi paremmalla kantavuudella ja hinnalla. TruckMaster OX erottuu joukosta ainoana pick-upina myös säädettävällä taka-akselin ilmajousituksella. Yhteistyössä Valmet Automotiven kanssa OX:iin on saavutettu Valmetin tekemien testien ja simulointien avulla aiempaa suurempi 3510 kg:n kokonaismassa.

Kilpailukykyisen hintansa lisäksi Truckmasters-auton vuotuinen käyttövoimavero on vain n. 80 €. Päästöarvoiltaan ( CO2 200 g/km) vastaavan normaalin diesel-käyttöisen henkilöauton vuotuinen vero on n. 960 € ja 2-paikkaisen pakettiauton n. 420 €. Truckmasters-auton omistajana säästät vuotuisissa veroissa henkilöautoon verrattuna esimerkiksi viiden vuoden aikana n. 4.400 €.

Autoverovapaus

Kevytkuorma-autoksi rekisteröidyssä TruckMaster OX:ssa autovero on 0 %! Autoverovapauden myötä hintaetu vastaaviin 5-paikkaisiin kaksikäyttöautoihin verrattuna voi olla jopa 20 000€ auton merkistä ja mallista riippuen.

ALV-vähennysoikeus

Ostajalla on täysimääräinen ALV-vähennysoikeus koko ajoneuvon ostohinnasta.

Dieselvero vain 78,84 € / vuosi*

Yhteydenottopyyntö

Esimerkkejä myynnissä olevista kevytkuorma-autoista (klikkaa kuvaa)

Referenssit